Hoofdgerechten
Shortrib
(+/- 500 gram)
Biologische kalfsrib afgelakt met een marinade van de chef, seizoensgroenten, roseval, sesam, geserveerd met ambachtelijke friet en kruidenmayonaise

Chateaubriand
(+/- 350 gram)
Chateaubriand met knol knoflookmousseline, geroosterde bloemkool, paddenstoelen, zelfgemaakte jus, geserveerd met ambachtelijke friet en kruidenmayonaise

Tournedos
(+/- 175 gram)
Tournedos met knol knoflook-mousseline, geroosterde bloemkool, paddenstoelen, zelfgemaakte jus, geserveerd met ambachtelijke friet en kruidenmayonaise

Kalfsribeye
(+/- 300 gram)
Kalfsribeye met roseval, chimichurri, seizoensgroenten, geserveerd met ambachtelijke friet en kruidenmayonaise

Bloemkool flatbread
Bloemkool flatbread met wortelcrème, kokos-hangop, spinazie, rendang bites, kokosklapper, kemirinootjes en zwarte bonensaus

Gegrilde entrecote
Gegrilde entrecote met savooiekool, beukenzwam, krokante knolselderij, pommes fondant en saliejus

Kipsaté
Gemarineerde kippendijen met satésaus, atjar, pilav rijst, cassava en gebakken uitjes, geserveerd met ambachtelijke friet en kruidenmayonaise

Gegrilde zalmfilet
Gegrilde zalmfilet met pasta, seizoensgroenten, gepofte cherrytomaat en wittewijnsaus

Inner peace pita
Steenoven gebakken zuurdesem pita met Karma Kebab, frisse salade, Sriracha saus en vegan knoflooksaus, geserveerd met ambachtelijke friet en vegan mayonaise

Steak tartaar
Steak tartaar met augurk, kappertjes, sjalot en eidooier, geserveerd met getoast brood

Hele zeebaars
(Voor twee personen)
Geniet samen van een hele zeebaars! Dit gerecht wordt geserveerd met wortelcrème, kokos-hangop, spinazie, rendang bites, kokosklapper, kemirinootjes en zwarte bonensaus.
