Voorgerechten
Rustiek brood
Brood geserveerd met kruidenmayonaise en
tomatenbasilicumdressing

Tonijntartaar
Tonijntartaar met avocado, appel, koriander en wasabimayonaise

Steak tartaar
Steak tartaar met augurk, kappertjes, sjalot en eidooier, geserveerd met getoast brood

Beef tataki
Beef met rode peper, bosui, gebakken uitjes, zwarte bonen, sesam en zwarte bonenmayonaise

Vitello tonato
Biologische kalfsrosbief met rode ui, kappertjes, rucola en tonijnmayonaise

Sashimi
Zalm en tonijn met soja, wasabi en gember

Rode bietencarpaccio
Carpaccio van rode bieten met vegan feta, walnoten, croutons, rucola en balsamico
Ramen noedelsoep
Eiernoedels met geroosterd rundvlees, paksoi, ei, taugé, bosui, rode peper, radijs en sesam

Carpaccio
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, rucola, gemarineerde tomaatjes, pesto en pittenmix
