Voorgerechten

Rustiek brood

Met kruidenmayonaise en tomatenbasilicumdressing

Tonijntartaar

Tonijntartaar met avocado, appel, koriander en wasabimayonaise

Steak tartaar

Steak tartaar met augurk, kappertjes, sjalot en eidooier, geserveerd met getoast brood

Beef tataki

Beef met rode peper, bosui, gebakken uitjes, zwarte bonen, sesam en zwarte bonenmayonaise

Vitello tonato

Biologische kalfsrosbief met rode ui, kappertjes, rucola en tonijnmayonaise 

Sashimi

Zalm en tonijn met soja, wasabi en gember

Rode bietencarpaccio

Carpaccio van rode bieten met vegan feta, walnoten, croutons, rucola en balsamico

Ceviche van kabeljauw

Kabeljauw met limoen, rode peper, tomaat, radijs, paprika en wortel 

Carpaccio

Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, rucola, gemarineerde tomaatjes, pesto en pittenmix

Keuze uit:
– Truffelmayonaise                            – Tomatenbasilicumdressing

Ramen noedelsoep

Eiernoedels met geroosterd rundvlees, paksoi, ei, taugé, bosui, rode peper, radijs en sesam