Tweede kerstdag pakken we groots uit met een kersteditie van Radje Voor De Sfeer, waar mister ‘Atje Voor De Sfeer’ René Karst live komt optreden! Tijdens Radje Voor Sfeer knallen we iedere 10 minuten verder met een ander muziekgenre, hebben we extra veel giveaways en wordt Café Van Buren omgetoverd tot een grote kerst tempel!

René Karst werd dit jaar uitgeroepen tot populairste feestartiest van Nederland! Niet gek natuurlijk want overal waar het feest is wordt zijn hit ‘Atje Voor De Sfeer’ gedraaid en luid meegezongen. Natuurlijk ken je hem ook van de feesthit uit 2016 ‘Liever Te Dik In De Kist (Dan Weer Een Feestje Gemist)’ die hij samen met Stef Ekkel maakte net zoals het carnavalsnummer ‘We Zijn Nog Beter Als We Dronken Zijn’.

Tijdens Radje Voor De Sfeer bepaalt het rad welk genre er gedraaid wordt. Uit het publiek wordt iemand gekozen om een swing te geven! Waar het rad op stopt, gaan onze Raddraaiers 10 minuten door de speakers knallen. Zo gaan we van Après Ski naar Meezingen naar Schuren en weer door naar het volgende genre. Draai jij de jackpot? Dan win jij een doos Flügel! Aan elk genre zitten leuke drankacties gekoppeld, ook hebben we giveaways die we het publiek ingooien bij passende nummers!

Tickets zijn verkrijgbaar via: https://eventix.shop/dq5mrn4q
Voor de mensen die hier sowieso bij zijn, hebben we vroege vogel tickets voor €5, hierna hebben we tickets voor €7,50, aan de deur betaal je €10. Voor groepen hebben we een ‘Groepje Voor De Sfeer Ticket’, dit is entree voor tien personen (tegelijk naar binnen)