Dit jaar in Café Van Buren tijdens de Vierdaagsefeesten van 13 t/m 19 juli zijn Terug Naar Toen & Happy Feelings je go-to voor het gemoedelijkste feest van het jaar! DE NIJMEEGSE ZEVENDAAGSE! 

Zij draaien de heetste hits uit de 90’s en 00’s  aangevuld met wat disco en house klappers. Jij verliest je stem en krijgt spierpijn op plekken waarvan je het bestaan niet wist!

TICKETS https://bit.ly/2QmkouX

🎉 13 juli – Terug Naar Toen x Happy Feelings start 🎉

We trappen – om in wandeltermen te blijven – samen de week af! Aan het deck bij Café Van Buren staan Happy Feelings én Terug naar Toen te knallen om deze feestweek eens mooi in te luiden. En uiteraard de wandelaars een warm hart toe te dragen. Dat doen ze niet alleen, want samen is alles mooier. 

❤️ 14 juli – Terug Naar Toen 90’s ❤️

We zien het overal en ook hier zijn de 90’s BACK! De plateauzolen, denim jasjes en veel te kleine topjes (hey, ons hoor je niet klagen) vliegen je om de oren. Dus boys ‘n girls, haast je naar Café Van Buren de 14e en spice up your life tijdens de 90’s special van Terug naar Toen.

🌸 15 juli – Happy Feelings Flower Power 🌸

Nu wordt het tijd om die lekkere flares uit je kast te trekken en wat kleur aan je leven te geven. Happy Feelings geeft jou: Flower Power! Zet die roze bril dus maar op en kom naar Café Van Buren, dan kunnen we samen de bloemetjes buiten zetten.

🤩 16 juli – Terug Naar Toen 00’s 🤩

De 00’s was misschien wel het lekkerste tijdperk van ons leven. Dus pak je favo partymaat bij de haren, kom dansen bij Café Van Buren en get crazy in love. We knallen de milkshakes van Kelis tegen de senoritas van JT en zullen eens zien if your hips don’t lie. 

🌈 17 juli – Happy Roze Woensdag #GAYSPECIAL 🌈

YAASSS QUEEN! Dit belooft een FABULOUS avond te worden. Naast Nimma’s jubileum van de Vierdaagsefeesten vieren we ook gelijkheid, liefde, seks, acceptatie en diversiteit. Wij kleuren roze en so should you. Want het leven is mooi en LOVE = LOVE! 

🍻 18 juli – 90’s & 00’s special 🍻

Op de een-na-laatste avond hebben we toch wel iets HEEL speciaals in petto! *Tromgeroffel* Eennnn… MYSTERY GUEST! Wie het is verklappen we nog niet, maar verwacht een flamboyante verschijning (of twee), confetti in je haren en een he-le-boel “oohhh” en “aahhh” momentjes! 

📀 19 juli – Happy Feelings House Finish 📀

We vinden het ongelooflijk jammer, maar aan alles komt een eind. Het is tijd om naar house te gaan. Laten we meezingen tot onze stembanden verslappen en dansen alsof het de laatste keer is (wat feitelijk zo is dus), Café Van Buren laat ons tot in de vroege uurtjes doorklappen met je favo house-nummers. Komt-dat-zien!