CAFÉ VAN BUREN,

EEN BEGRIP IN HET HARTJE VAN NIJMEGEN…

ALGEMENE VOORWAARDEN

Door het maken van een reservering en/of het betreden van ons horecabedrijf en/of terras gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.

Algemeen

 1. Het horecabedrijf en/of terras heeft het recht om te allen tijde om welke reden dan ook het maken van een reservering te weigeren en/of te annuleren.
 2. Het is niet toegestaan een reservering met een commercieel oogmerk aan te bieden of door te verkopen aan derden. Uitsluitend in onderling overleg met het horecabedrijf en/of terras zelf is een reservering overdraagbaar.
 3. Geen alcohol onder de 18 jaar. U bent verplicht om uw legitimatie te tonen wanneer u hiertoe wordt verzocht door het personeel. Wanneer geconstateerd wordt dat minderjarige personen misbruik proberen te maken van het bestelsysteem en een poging doen om alcohol te bestellen, wordt dit niet verstrekt of ingenomen en geeft dit geen recht op restitutie.  

Bevoegdheden

 1. Het horecabedrijf behoudt zich het recht voor om de gast(en) de toegang tot het horecabedrijf en/of terras te ontzeggen en/of uit het horecabedrijf en/of terras te verwijderen, indien het horecabedrijf en/of terras dit redelijkerwijs noodzakelijk acht voor de handhaving van de veiligheid en/of de openbare orde.
 2. De gast dient te allen tijde de aanwijzingen van het personeel op te volgen.

Aansprakelijkheid

 1. Wanneer u zich niet houdt aan de regels van het horecabedrijf en/of terras of aan de vanuit de overheid verstrekte regels die de horeca zijn opgelegd kan u de toegang tot het horecabedrijf en/of terras worden ontzegd. Schade die het horecabedrijf en/of terras lijdt door uw handelen in strijd met die regels kan op u worden verhaald.
 2. U bent zelf verantwoordelijk voor het naleven van de op het moment geldende regels en richtlijnen. Wij vertrouwen erop dat u uw verantwoordelijkheid neemt.

Reserveren binnen

 1. Uw gereserveerde tafel wordt 30 minuten vastgehouden na de start van uw reserveringstijd. Na deze 30 minuten wordt uw tafel vrijgegeven voor andere gasten indien wij niets van u hebben vernomen.
 2. Annuleren kan tot maximaal 48 uur van tevoren. Bij annuleren is er geen restitutie, er kan uitsluitend voor een ander moment worden gereserveerd.

Reserveren op het terras

 1. Het is niet altijd mogelijk om te reserveren voor het terras. 
 2. Uw gereserveerde tafel wordt 30 minuten vastgehouden na de start van uw reserveringstijd. Na deze 30 minuten wordt uw tafel vrijgegeven voor andere gasten.
 3. Bij slecht weer heeft u geen garantie op een tafel binnen.
 4. Annuleren kan tot maximaal 48 uur van tevoren. Bij annuleren is er geen restitutie, er kan uitsluitend voor een ander moment worden gereserveerd.

 Betalen en bestellen

 • Bestellingen op het terras kunnen worden gedaan door middel van het scannen van een QR-code met uw telefoon. 
 • Het is niet mogelijk om contant te betalen. Betalen kan uitsluitend via Ideal en/of (contactloze) pin.
 • Bij no-show heeft de gast geen recht op geld terug.
 • Vóór corona door de organisatie verstrekte friendscards, kortingskaarten of andere loyaliteitsprogramma’s en kortingen zijn niet geldig.
 • Eventueel resterend saldo komt na de door u gereserveerde periode te vervallen.
 • Bij drukte kan het voorkomen dat er op het terras tijdelijk geen lunch of diner besteld kan worden. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

Bij ontruiming van het terras/horecabedrijf naar aanleiding van extreme weersinvloeden verstrekt het horecabedrijf/terras u een compensatie van het resterende saldo indien van toepassing, inclusief het bedrag van eventueel bestelde maar nog niet gekregen producten. Deze compensatie ontvangt u via het mailadres waarmee u heeft gereserveerd in de vorm van een korting op een nieuwe reservering.